LF VIN
LF VIN

LF BRYG


LF Bryg er pt. 7 forskellige øl i Ale genren. Fyldige, humlede, lyse og mørke med tilsat krydderier eller uden. Kom og smag vores udvalg.

Vi har 2 nye øl. Grågåsen og bramgåsen, som er hhv. en brown ale og en havrestout.

Vi er hele tiden igang i bryggeriet, og du er velkommen til at komme og se hvad vi laver og få en snak om øl! 

SE VIDEOEN HVOR FLEMMING PRÆSENTERER BRAMGÅSEN

HER

Flemmings bitch


 Skal vi sige noget om hvad slags øl vi laver, så er det mest indenfor kategorien "Ale´s". Flemmings bitch minder mest om en pilsner, men med et klædeligt twist af hyldeblomst. Meget drikkelig for de fleste. En god øl uden de store dikkedarer..


Navnet har intet med Leas hårfarve at gøre, men fik sit navn da den er af typen blonde.. egentlig bare for sjov, men nu er det altså sådan den hedder.


Vores øl ligger som regel på 5-6 % vol. 4 andre varianter


af LF BRYG

SYDSPIDS

Holder sig lige indenfor kategorien mørk IPA men er ingen typisk IPA, da den ikke er meget skarp i humle eller særligt stærk i procenterne. Det er dog den mest humlede øl vi laver, frisk og god til kraftige og krydrede retter, men også som tørstslukker, en varm julidag..

GEDSER MULD

En krydret fyldig øl med god dybde og en let humlet eftersmag. Udemærket som juleøl og meget velegnet til tunge retter som flæskesteg med rødkål. 

DIGET

Belgian blonde ale, blød, let krydret og rund i smagen med en dejlig sødme. Denne blonde er en favorit hos mange, man kan sagtens drikke en til og en til...

GEDSER BOLVÆRK

En dark ale med 6% røgmalt. Let røget øl, der går godt til røget og andet kraftigt smagende mad, som f.eks. tapas. Kan dog sagtens drikkes for sig selv, da den er ganske velsmagende.