LF VIN

Vores menu

På Købmandsgården har vi enkle men velsmagende retter, som passer godt til LF BRYG og LF VIN

Det er altid en god idé at forudbestille maden, så er du sikker på at få hvad du vil have og vi har tid til at forberede. 

Vi har åbent Onsdag-søndag 12-20

Kontakt os for bordbestilling:

60 24 43 74

LF VIN

Vi har altid lækre hjemmelavede dressinger og friske grøntsager til retterne. Bollerne til vores burgere får meget ros og vores bøf er på 200 gram, så det er en ordentlig burger....

Tapasanretning

Spegeskinke, lære bidder af røget pølse (begge fra Nysted slagteren), skivet pølse, soufflès, 2 slags fast ost, brie, syltede løg, hummus, grønt, æble/rødbedesalat, pesto, hummus, tzatziki, fyldt peber og oliven.

Serveret med godt brød og tortillachips. Sid og nyd maden mens du smager på LF BRYG eller vores egen hvidvin fra vingården Sydpynten.

OBS: Skal forudbestilles.

Måske Lolland Falsters største rejemad

Kan man blive mæt af en rejemad? Ja det kan man faktisk godt, når bare den er stor nok! Lækkert ristet brød med mindst 200 gram rejer, æg, mayonnaise, kaviar, citron og dild.

179,-

145,-

Kyllingeburger

Burger med kylling, bacon, æble, citrussyltede rødløg, salat og karrydressing. Serveres med nachos, tzatziki og æble/rødbedesalat.

Burger med god oksebøf

En god bolle med en ordentlig oksebøf, ost, frisk grønt og citrussyltede løg. Serveres med æble/rødbedesalat, nachos og tzatziki.

129,-

135,-

Nachos med smeltet ost og dyppelse, evt. med kylling ( + 20 kr)

69,-

Lidt lækkert hvis du bare har en lille sult..

Flæskestegsburger med rødkål, agurkesalat, æble/rødbedesalat, tzatziki og nachos

129,-


ALLERGENER – VENLIGST RET HENVENDELSE TIL CAFÈ-PERSONALE


Vi forventer at få vores alkoholbevilling SNAREST. Ring evt. for nyt.