LF VIN
LF VIN

Events 2021Koncerter afholdes under halvtaget i vores lukkede gård. Gadeteateret hvis vejret tillader det på vores parkeringsområde. Fredagskoncerterne er "Low-Fi" koncerter og der bestilles billetter ved at trykke på billedet.

Har du ikke bestilt når du kommer, skal vi nok klare det alligevel..

Udover de opslåede events er der i højsæsonen rundvisninger med smagning af vores øl: mandage kl. 16.00, besøg i bryggeriet og foredrag om stedet, med smagning i caféen (visitorspot-event)og Torsdage kl. 15.00 Begge med varighed af ca. 1 time. Tilmelding på sms: 28 60 18 87

Om Fredagene har vi fået den unikke mulighed at afholde Low-Fi Koncerter. Der tilmeldes på www.lowficoncerts.dk eller ved at trykke på billedet. Lad os sammen vise at det er muligt at afholde koncerter i Gedser - Støt op om arrangementerne! Søndags arrangementerne er arrangeret af hhv. Kultur på tværs v/ Yvonne Halsskov, støttet af Guldborgsund kommune og Riverside Jazzclub v/ Uffe Junker..  Vi glæder os til at gøre Gedser til det nye musikcentrum på Falster!


Husk at billetter skal bestilles senest 48 timer på artistens bookingside inden koncerten, ellers kan den aflyses! Ellers ring til os så booker vi for dig!